2016-2017 Güz Yarıyılı Pedagojik Formasyon Yeni Başvuru Duyurusu (Eksik Kalan Kontenjanlar için)

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Fakültemizde açılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için Üniversite Senatomuz tarafından alınan karar gereğince kontenjan sayısı 1.600 olmuştur. Ayrıca aynı kararda derslerin bir kısmının UZEM aracılığıyla yürütülmesi yönünde karar alınmıştır.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kesin kayıtlar sonunda boş kalacak kontenjanı tamamlamak için yeni ön kayıt alınacaktır. Ön kayıt başvuruları 21.11.2016 – 23.11.2016 tarihleri arasında fakültemiz web sayfasındaki link üzerinden alınacaktır. Bu ilanımıza:

a- Daha önce ön kayıt yaptırmayan Üniversitemizde ve diğer üniversitelerde öğrenim gören 6. yarıyılını tamamlamış veya mezun olan adaylar ön kayıt yaptırabilir.

b- Daha önce ön kayıt yaptıran fakat yayımlanan asil ve yedek listelerde ismi bulunmayan adaylar ile listelerde ismi yer alıp kesin kayıt yaptırmayan adayların tekrar ön kayıt yaptırması gerekmektedir.

c- 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda (yaz okulu hariç) mezun olabileceğini öğrenim gördükleri Fakülte Dekanlıklarından onaylı olarak belgeleyen 3. Sınıf (hazırlık sınıfı hariç) öğrencileri de ön kayıt yaptırabilirler.

Başvuru yapabilecek programlar aşağıdadır:

Not: Öğrenim görülen bölüm/programın ismi, aşağıdaki listedeki bölüm/programların ismiyle aynı olmayan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.

1. ANTRENÖRLÜK

13. İLAHİYAT