2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası Başvuru Duyurusu

EĞİTİM FAKÜLTESİ
SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI
(2017)

YARIŞMANIN ADI: Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası
YARIŞMANIN YERİ: Eğitim Fakültesi Voleybol Sahası
BAŞVURU TARİHİ: 19 Ekim - 24 Ekim 2017 (Saat:14:00’a kadar)

YARIŞMA ŞARTLARI

1-Turnuva 25 Ekim 2017 tarihinde başlayacak olup tüm sınıflara yönelik kız ve erkek takımları olarak ayrı ayrı düzenlenecektir.

2-Turnuva hafta içi 12:00-13:00 ve 16:00-17:30 saatleri arasında yapılacaktır (Gerekli görülen durumlarda düzenleme kurulu kararıyla hafta sonuna da maç konulabilecektir).

3- Takımlar en az 6 kişilik en fazla 12 kişilik liste ile yarışmaya katılabileceklerdir.

4- Eğitim Fakültesi öğrencisi olmayanlar kesinlikle oynatılmayacaktır.

5- Takımlar sınıf adına yarışmaya katılacağından sınıf haricinde diğer sınıflardan 2 kişi transfer edebileceklerdir.

6- Yürütme kuruluna verilen liste haricinde kesinlikle öğrenci oynatılmayacaktır.

7-Maçlar eleme usulüne göre yapılacaklardır.

8-Maç saatinden yaklaşık 10 dakika önce öğrenciler spor kıyafetleriyle hazır bulunacaklardır. Saatinde gelmeyen takım 2-0 yenik sayılacaktır.

9- Turnuvaya katılacak takımlar listelerini takım oyuncularının öğrenci kimlik fotokopileri ile birlikte en geç 24 Ekim 2017 saat 14:00’a kadar Dekanlık Evrak Kayıt Birimine teslim edileceklerdir.

10- Müsabakalara spor kıyafet ile katılım sağlanacaktır. (Takımlara yelek sağlanacaktır).

11- Uluslararası Voleybol kuralları geçerli olacaktır.

12- Final Maçları hariç maçlar 3 set üzerinden oynanacak iki seti kazanan takım galip sayılacaktır. Setler 25 sayıda sona erer 24-24 beraberlik durumlarında 2 sayı fark olana kadar set devam eder. 1-1’lik beraberlik durumlarında final setleri 15 sayıda sona erer 8. sayıda taraflar alan değiştirir.

13- Kura çekimi turnuva düzenleme kurulu tarafından takım kaptanlarının katılımı ile yapılacaktır.

14- Eşleşmeler Eğitim fakültesindeki panolarda ve Eğitim Fakültesi resmi WEB sitesinde ilan edilecektir.

15- Yarıfinal ve Final maçları 5 set üzerinden oynanacak 3 seti kazanan takım galip sayılacaktır.

16-Kural dışı hareket eden öğrenciler turnuvadan ihraç edilip, haklarında disiplin işlemi yapılacaktır.

NOT: Bu turnuva esnasında Fakülte Voleybol takımına oyuncu seçimi yapılacaktır.

Ayrıntılı Bilgi için: Mücahit Sefa Aydoğan (0536 968 5654)

Başvuru Formu için Tıklayınız