Eğitim Fakültesi Voleybol Turnuvası - 2016

YARIŞMANIN YERİ: Eğitim Fakültesi Voleybol Sahası
YARIŞMA TARİHİ: 3 Ekim - 18 Ekim 2016

YARIŞMA ŞARTLARI

1-Öğrenciler arasında başlayacak olan turnuva 3  Ekim 2016 tarihinde başlayacaktır. Turnuva  tüm sınıflara yönelik Kız ve Erkek takımları olarak ayrı ayrı düzenlenecektir.

2-Turnuva hafta içi 12:00-13:00 ve 16:00-17:30 saatleri arasında yapılacaktır (Gerekli görülen durumlarda düzenleme kurul kararıyla hafta sonuna da maç konulabilecektir).

3- Takımlar en az 6 kişilik en fazla 12 kişilik liste ile yarışmaya katılabileceklerdir.

4- Eğitim Fakültesi öğrencisi olmayanlar kesinlikle oynatılmayacaktır.

5- Takımlar sınıf adına yarışmaya katılacağından sınıf haricinde diğer sınıflardan 2 kişi transfer edebileceklerdir.

6- Yürütme kuruluna verilen liste haricinde kesinlikle öğrenci oynatılmayacaktır.

7-Maçlar eleme usulüne göre yapılacaklardır.

8-Maç saatinden yaklaşık 10 dakika önce öğrenciler spor kıyafetleriyle hazır bulunacaklardır. Saatinde gelmeyen takım 2-0 yenik sayılacaktır.

9- Turnuva sonunda 1., 2. ve 3. olan (erkek ve bayan) takımlara kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir.

10- Turnuvaya katılacak takımlar listelerini takım oyuncularının öğrenci kimlik fotokopileri ile birlikte listeleri en geç 29 Eylül 2016 tarihine kadar yetkililere teslim edilecektir.

11- Müsabakalara spor kıyafet ile katılım sağlanacaktır. (Takımlara yelek sağlanacaktır).

12- Uluslararası Voleybol kuralları geçerli olacaktır.

13- Final Maçları hariç maçlar 3 set üzerinden oynanacak iki seti kazanan takım galip sayılacaktır. Setler 25 sayıda sona erer 24-24 beraberlik durumlarında 2 sayı fark olana kadar set devam eder. 1-1’lik beraberlik durumlarında final setleri 15 sayıda sona erer 8. sayıda taraflar alan değiştirir.

14- Kura çekimi turnuva düzenleme kurulu tarafından takım kaptanlarının katılımı ile yapılacaktır.

15- Eşleşmeler Eğitim fakültesindeki panolarda ve Eğitim Fakültesi resmi WEB sitesinde ilan edilecektir.

15- Yarıfinal ve Final maçları 5 set üzerinden oynanacak 3 seti kazanan takım galip sayılacaktır.

16-Kural dışı hareket eden öğrenciler turnuvadan ihraç edilip, haklarında disiplin işlemi yapılacaktır.

NOT: Bu turnuva esnasında Fakülte Voleybol takımına oyuncu seçimi yapılacaktır.

Ayrıntılı Bilgi için:
Nedim SILACI (0535 407 6452)

Başvuru Formu için Tıklayınız.

DÜZELENME KURULU

Doç.Dr. Hamza ÇALIŞICI
Doç.Dr. Süleyman YAMAN
Yrd.Doç.Dr. Seyfullah GÜL

TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.