Fakültemiz Akademik Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemiz Akademik Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Hüsnü DEMİRSOY, Dekan Prof.Dr. Dursun Ali AKBULUT, Dekan Yardımcıları ve Akademik Personelin katılımıyla Fakültemiz B Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Akademik Kurul toplantısına katılan Rektörümüz Prof.Dr. Sait BİLGİÇ yaptığı konuşmada; öncelikle seçim sürecinin geride kaldığını, kimin kime oy verdiğinin bir anlamı olmadığını ifade etti. Bundan sonra üniversiteyi beraber yöneteceklerini, ayrım yapmadan her alanda ve her konuda beraber çalışacaklarını belirten Prof.Dr. Sait BİLGİÇ; “Bizim yönetimimizde herkes zamanında hakkını alacak ama gereğini de yerine getirecek” dedi. Rektör BİLGİÇ; Vatanını, Milletini seven herkese eşit mesafede olduklarını, akademisyenlerden talebinin ise görevlerini layıkıyla yapmaları ve öncelikle proje üretmeleri olduğunu söyledi.

Rektör BİLGİÇ’in konuşmasının ardından akademisyenler söz alarak taleplerini iletti.

Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ toplantı sonrasında Dekan Prof.Dr. Dursun Ali AKBULUT ile beraber fakülte binasında incelemelerde bulundu.