Genel Sekreter Doç.Dr. Menderes KABADAYI Fakültemiz Çalışanları ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç.Dr. Menderes Kabadayı, Genel sekreter yardımcısı Serap Yavuz ve Yapı İşleri Daire Başkanı Recep Durmuş, Fakültemizi ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen buluşmada konuşan OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, göreve geldikleri andan itibaren yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. Karla mücadelede OMÜ çalışanlarının gösterdikleri fedakarlığı taktirle karşıladıklarını ifade eden Kabadayı, promosyon konusunda yapılan çalışmalar neticesinde verilecek olan 3003TL'nin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi. Kabadayı konuşmasını' İnşellah iki yıl içerisinde tramvay OMÜ'nün en ücra noktasına kadar yolcu taşıyacak kapasitede hizmete girecek. Tramvay hattının yanında yollar da genişletilip ihtiyaçları karşılayacak şekle gelecek. Yeni ağaçlandırma alanları ürettik, onları ağaçlandıracağız. Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı kampüs içi oto park sıkıntısına da son verecek projeler yapıyoruz. OMÜ'nün 100 yıllık master planını yaptırıyoruz. Bundan sonra her şey o plana göre olacak ve yine OMÜ çalışanlarının en büyük talebi kendi hastanemizde öncelik kazanmaktı. Onu da peyder pey gerçekleştiriyoruz.' diyerek sürdürdü.

Konuşması bittikten sonra çalışanlarla soru-cevap şeklinde sohbet eden Genel Sekreterimiz Doç.Dr. Menderes Kabadayı daha sonra Eğitim Fakültesi çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.