Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi (2017)

Eğitim Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi Sınıflar arası Voleybol Turnuvası sona erdi. 25 Ekim – 2 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen turnuva Erkek ve Bayan olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. Turnuva sonucunda Erkekler kategorisinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2.Sınıf, Bayanlar kategorisinde ise Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. Sınıf  Öğrencileri birinci oldu. Dereceye girenlere kupalarını Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Vedat CEYHAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dursun Ali AKBULUT ve Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kaya Tunver ÇAĞLAYAN verdi. Törene Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, Bölüm Başkanları ve Eğitim Fakültesi personeli ve öğrencileri katıldı.

Erkekler
1. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2.Sınıf