Bu Bir Film Değildir! Film Gösterimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü 3.Sınıf öğrencilerinin Konuşma Eğitimi dersi kapsamında Okt. Tevfik Yılmaz DEMİR’in nezaretinde hazırlamış oldukları “Bu Bir Film Değildir” adlı Kısa Film Gösterimi Eğitim Fakültesi A blok Konferans Salonunda izleyicilerle buluştu.

Filmlerin konusunu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz BAYRAM’ın hazırlamış olduğu “Divan Şiiriyle Değerler Eğitimi” serisinde bulunan Aşkname, Edebname ve Ebedname adlı kitaplarından seçilen 20 beyit ve bu beyitler etrafında yazılmış olan hikâyeler oluşturdu.

Hazırlanan 20 kısa filmde, 75 öğrenci görev alırken filmin genel yayın yönetmenliğini Nurcan BAŞAR yaptı.

Çok sayıda öğretim üyesi ve öğrencinin izlediği Film gösteriminin sonunda programa katkı sağlayanlara teşekkür eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz BAYRAM, Okt. Tevfik Yılmaz DEMİR’e teşekkür belgesi takdim etti.