Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Elemanlarından Karma Sergi

Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğretim elemanlarının “Karma Sergi”sine ev sahipliği yaptı. Resim, heykel ve seramiğin yanı sıra özgün baskı çalışmaların da yer aldığı sergi, özellikle üniversitede güzel sanatlar öğrencisi olmak isteyen liselilere, sanatın çeşitli dallarını gösterme amacı taşıyor.

62 farklı eserin yer aldığı sergide, Ahmet Aydın Kaptan, Ata Yakup Kaptan, Atanur Sevim, Benan Çokokumuş, Çağatay İnam Karahan, Doğan Çelebi, Engin Güney, Hilmi Özbay, Hülya Demir, İ.Halil Türker, Mahir Yerlikaya, Murat Ağçiçek, Neslihan Dinç, Özlem Ayvaz, Ramazan Tilki, Selma Karaahmet, Sevgi Koyuncu, Tezcan Bahar, Turan Baş, Yeliz Erdoğan ve Zehra Sengir’in çalışmaları bulunuyor.