“Hayatın İçinde Kadın” Fotoğraf Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl kampüsümüzde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) ve OMÜ İktisat ve Siyaset Bilimi Topluluğu işbirliğiyle “Kampüste 8 Mart Etkinlikleri” genel başlığı altında kutlandı. Etkinlikler kapsamında farklı üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen “Hayatın İçinde Kadın” fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Sergiye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle, fotoğraflar 9-10 Mart tarihlerinde Eğitim Fakültesi sergi salonunda tekrar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Dursun Ali AKBULUT,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlknur AYDIN AVCI, OMÜ İktisat ve Siyaset Bilimi Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Cüneyt MUMCU’nun açılışını yaptığı sergiye öğrenci ve akademisyenler katılım sağladı.