Temel Eğitim Bölümü Öğrencileri Görsel Sanatlar Sergisi Düzenledi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri ve Sınıf Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri; Görsel Sanatlar Eğitimi ve Görsel Sanatlar Öğretimi Dersi kapsamında sergi düzenledi.

Eğitim Fakültesi B Blok fuaye alanındaki serginin açılışına; Rektör Danışmanı Prof.Dr. Hüsnü DEMİRSOY, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dursun Ali AKBULUT, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı ve Bafra İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rıdvan KIZILKAYA, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Prof.Dr. İzzet AKÇA, SMYO Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Taner YILDIZ, Temel Eğitim Bölümü Başkanı Prof.Dr. Kaya Tuncer ÇAĞLAYAN, Öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergide farklı tekniklerde yapılmış iki boyutlu resim çalışmaları ve artık materyallerden tasarlanmış üç boyutlu çalışmalar yer aldı. Sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sena SENGİR, ilk defa sanat eğitimi alan öğrencilerinin büyük emek ve başarılarından dolayı öğrencilerine teşekkür etti.

Gün boyunca sergilenen resim çalışmaları ve materyallere, öğrenciler ve öğretim elemanları beğenilerini belirterek böyle bir etkinliği gerçekleştirmelerinden ötürü etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.