Temel Eğitim Bölüm'ünden Çorum-Sungurlu Habib Güleser Öztaş İlkokulu'na Kitap Yardımı

27.12.2016 tarihinde Çorum ili Sungurlu ilçesi Habib Güleser Öztaş İlkokulu üçüncü sınıf öğretmeni Nazife Çetin ve öğrencilerinin OMÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer ÇAĞLAYAN’a yazdıkları mektuplar, okulun kütüphanesinin kurulmasında ilk adım oldu! Öğrencilerin isteklerini yerine getirmek için Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer ÇAĞLAYAN’ın rehberliğinde harekete geçen öğretim elemanları ve öğrenciler, topladıkları 400 kitabı Habib Güleser Öztaş İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören minik kalplere ulaştırdı.

Öğretim elemanlarımızı çiçeklerle karşılayan Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz KARAALP, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Güven YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail ÇOBAN, Okul Müdürü Gökçay KARABAYIR ile Müdür Yardımcısı Ertuğrul BOSTANCI, Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Öğretim Görevlisi Gülden ÖZTÜRK SERTER desteklerinden ötürü bölüme, dekanlığa ve rektörlüğe teşekkür dileklerini ilettiler.