Türkçe Eğitim Bölümü Panel Etkinliği

Eğitim fakültesi A Blok Seminer Salonunda Türkçe Eğitimi Bölümü Konuşma Eğitimi dersi kapsamında gerçekleştirilen "Türkçe Öğretiminde Konuşma Eğitimi Çalışmalarına Genel Bir Bakış" adlı panel büyük beğeni topladı.

Moderatörlüğünü Türkçe Eğitimi Bölümü 3. sınıf öğrencilerinde Emre KONAÇOĞLU'nun yaptığı panelin konuşmacıları yine Türkçe Eğitimi 3. sınıf öğrencileri Sebile KAYA ve Yasin İPLİK ‘ti. Konuşma eğitimi ile ilgili etkileyici bilgilere yer veren panelistler, konuşma eğitiminde karşılaşılan problemleri, çözüm önerileriyle birlikte ele aldı. Oldukça samimi atmosferiyle ilgi çeken panelin konukları arasında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz BAYRAM, Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN, Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.