Türkçe Eğitimi 2. Sınıf Öğrencilerinden Materyal Tasarım Sergisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü 2.Sınıf Öğrencileri tarafından, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında yılsonu sergisi düzenlendi.

Eğitim Fakültesi A Blok Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergiye, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yavuz Bayram, bölüm hocaları ve öğrenciler katıldı.

Sergide, yüz on proje öğrenciler tarafından tanıtıldı. Tanıtılan bu projeler, sergiye katılanlar tarafından beğeni topladı.

Serginin ardından, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı" ders hocası Tevfik Yılmaz Demir, yapılan materyallerin Türkçe dersindeki yeri hakkında yaptığı konuşmada Türkçe dersi işleniş sürecinde kullanılacak her bir materyalin dersin daha iyi anlaşılmasında ve sevdirilmesinde büyük önem arz ettiğini ifade ederek materyallerin hazırlanmasında ve tasarlanmasında emeği geçen öğrencilerine teşekkür etti.