Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 4.Sınıf öğrencileri, “Tiyatro ve Drama Uygulamaları” dersi kapsamında iki gün boyunca Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda tiyatro oyunlarını sergilediler. “Bana Bir Şeyhler Oluyor” ve “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunların sergilendiği ilk günde öğrencilerin oyunculukları göz doldurdu. İkinci gün sergilenen “Açelya”, “Şair Evlenmesi” ve “Paydos” adlı oyunlarda ise öğrenciler oyunculukları ile seyircileri kendilerine hayran bıraktılar.

Sergilenen oyunlara Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet KURAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Dursun Ali AKBULUT, Prof.Dr.Yavuz BAYRAM, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenciler ve izleyiciler katıldı. Oyunların sonunda oyunları yazan ve yöneten öğrencilere başarı belgesi ve dersin hocası Doç.Dr.Şeyma BÜYÜKKAVAS KURAN’a çiçek takdim edildi.