Türkçe Eğitimi Bölümü Öğrencileri Okuma Eğitimi Dersi Kapsamında Sergi Düzenledi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri, Okuma Eğitimi dersi kapsamında sergi düzenledi.

Eğitim Fakültesi A Blok Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Dekan Yardımcıları, bölüm hocaları ve öğrenciler katıldı.

Sergide, on beş proje öğrenciler tarafından tanıtıldı. Tanıtılan bu projeler, sergiye katılanlar tarafından beğeni topladı.

Serginin ardından, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Okuma Eğitimi dersinin hocası Tevfik Yılmaz Demir, okumanın hayatımızdaki yeri hakkında yaptığı konuşmada okuma yazma bilmekle okuryazar olmanın farklı şeyler olduğunu söyleyerek, bugün bizim toplum olarak en büyük eksikliğimiz okuryazar olmamıza rağmen okumamaktır. Her güzelliğin başı okumak, her kötülüğün kaynağı da okumamaktır, dedi.