Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Baskıresim Sergisi

Yazar: | Tarih: 11 Nisan 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Baskıresim dersi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Baskıresim Sergisi” “Turizm Haftası” kutlamaları çerçevesinde 16 Nisan - 24 Nisan 2018 tarihleri arasında Amasya Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde izlenebilir. Baskıresim ders sorumlusu Öğr.Gör.Tezcan Bahar’ın başkanlığında yürütülen çalışmalar 2017-2018 döneminde yapılan çalışmalardan oluşuyor. Sergi 16 Nisan Pazartesi günü saat 11.00’de Amasya Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılacak. Kırk üç öğrencinin monobaskı ağaç baskı linol baskı şablon baskı ve gravür çalışmalarından oluşan sergi 24 Nisan 2018 Salı gününe kadar açık kalacak.