OMÜ Vakfı Koleji Öğrencileri Eğitim Fakültesi'nde Ders İşlediler

Yazar: | Tarih: 2 Nisan 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji 5. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Eğitim Fakültesini ziyaret ederek İngilizce derslerini burada işlediler.

Ziyaret kapsamında Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nalan Kızıltan’ın “Dil Edinimi” dersine misafir olan Vakıf Koleji öğrencileri keyifli ve zevkli bir ders geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Derste; Doç. Dr. Nalan Kızıltan aday İngilizce öğretmenleriyle birlikte 5. sınıf öğrencilerinin dil öğrenmede “çoklu zeka” türünü belirlerken öğrencilere kendi zekâ türlerine göre öğrenme stratejilerini nasıl kullanacaklarını öğrettiler. Ziyarette ayrıca yabancı dilde okuduğunu anlama etkinliği uygulamalı olarak öğrencilerle gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Nalan Kızıltan OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin derse katılımından ötürü duyduğu memnuniyetini belirterek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederken Vakıf Koleji veli ve öğrencileri de etkinlikten duydukları mutluluğu dile getirdiler.