Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Mezunlarıyla Buluşuyor

Yazar: kadir.cenk | Tarih: 13 Kasım 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü “Mezun-Öğrenci Buluşması” Eğitim Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda yapıldı. Etkinliğe; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Polat Şendurur, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rıfat Günday, Almanca Anabilim Dalı Başkanı V. Dr.Öğr.Üyesi Nevzat Bakır, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mezun-öğrenci buluşmasına konuşmacı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı mezunu olan Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya katıldı. Etkinlik Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı V. Dr.Öğr.Üyesi Nevzat Bakır’ın moderatörlüğünde söyleşi olarak gerçekleşti. Söyleşide konuşmacı, iş tecrübesi ve deneyimlerini Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğrencileri ile paylaştı. Etkinlik; konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edilmesiyle son buldu.