Atakum Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu Öğrencilerinin Ziyareti

Yazar: tayfun.sener | Tarih: 27 Şubat 2019



Atakum Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu 2/d sınıfı öğrencilerinin, çocukların zorbalıkla nasıl mücadele etmesi gerektiğini anlatan "Akran Zorbalığına Son Projesi" kapsamında Fakültemize yaptığı ziyaret coşku içinde geçti.

Okul Müdür Yardımcısı Murat ÖZKAN ve Sınıf Öğretmeni Selin KOCA’nın da eşlik ettiği öğrenciler, Dekan Vekili Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper KESTEN tarafından ağırlandılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanarak Atakum Kaymakamlığı, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından da desteklendiği vurgulanan "Akran Zorbalığına Son Projesi"nin amacı hakkında bilgilendirme yapan sınıf öğretmeni Selin KOCA, yapılan bu ziyaretlerin öğrencilerde büyük gelişim meydana getirdiğini, diğer tüm öğrencilerde, öğretmenlerde ve velilerde farkındalık yaratacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Dekan Vekili Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK ile öğrenciler, "Akran Zorbalığına Son Projesi"nin arkadaş ilişkilerinde nasıl etki yarattığı konusunda sohbet ettiler.

Ağırlamanın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Samsun İçin Okuma Vakti Projesi”nin farkındalığını arttırmak amacıyla; Dr. Öğr. Üyesi Mediha MANGIR ve Türkçe Öğretmenliği öğrencileri ziyarete gelen öğrencilerle beraber kitap okuma etkinliği düzenlediler.