COVİD-19 Salgını sürecinde #evde kal

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 3 Haziran 2020

Öğr. Gör. Ayşegül KELEŞLER GÜMÜŞ ile hocamızın eşliğinde COVİD-19 Salgını sürecinde #evde kal ilkesi ile dersleri ve çalışmaları öğrenciler ile birlikte evlerinden yürütmüşlerdir.

Yaptıkları faaliyetin gerçek koro birliğinin ve birlikteliğinin asla yerini tutamayan bir faaliyet olmasına rağmen güzel bir çalışma olduğunu aynı zamanda çokseslilik ve koro dediğimiz çalışmanın beraber yan yana söylemek müziği bütün ruhunuzda ve bedeninizde hissetmek olduğunu söylesede bu dönemde uzakları yakın etmek ve birarada olmak adına bu şekilde bir çalışma yaptıklarını ifade etmiştir. Pandemi döneminde bir olup ama aynı zamanda da çok olabilmek adına Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Lisans 2 ve Lisans 3 sınıflarıyla koro çalışması yapmışlardır.

KELEŞLER GÜMÜŞ hocamız, bu çalışmada katkı sağlayan bütün öğrenci arkadaşları kutluyor ve bunun yanında parçanın kayıtlarını birleştirip mix&mastering&editing işlemlerini yapan koro haline gelmemizi sağlayan Efe SOYBİLGİN’ e, Yasin Göktuğ DURAN’ a ve Merve USTA’ ya çok teşekkür etmektedir.

Öğrencilerimizin çalışmalarını dinlemek için linklere tıklayınız.

https://youtu.be/3Y0Z_CK5d0s

https://youtu.be/NanoBfew8PY