Eğitim Fakültesi Akşam Sohbetleri 1. hafta

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 10 Mart 2021

Sevgili Öğrencilerimiz Merhaba.

Salgın nedeniyle hepimiz zaman zaman birtakım zorluklar yaşayabiliyoruz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak bu süreci hepimiz için daha verimli hale getirmek amacıyla "Akşam Sohbetleri" adıyla bir program hazırladık.

Bu sohbetler, Fakültemizin farklı bölümlerinden öğretim elemanlarının katkılarıyla Salı ve Perşembe günleri saat 20.00 ile 21.00 arasında olacak ve yaklaşık 1 saat sürecek. Sohbetlerimiz, beş haftalık planlanmıştır.

İlk sohbetimiz, 11 Mart Perşembe günü başlayacak. Diğer haftalarda Salı ve Perşembe günleri gerçekleşecek olan sohbetlerin konusu bir hafta önceden Fakülte web sayfasında ilan edilecektir. Sohbetlerimize, siz değerli öğrencilerimiz yanında, eğitimle ilgili güncel ve ilginç konulara meraklı herkesi davet davetlidir. Sağlık, esenlik dileklerimizle...

Sohbete katılım göstermek isteyenler; Youtube https://www.youtube.com/channel/UCKa7u-qFfeDzzfUmxVKVzoQ kanalından izleyebilirsiniz.