Ek Kontenjan İle Gelen Öğrenciler İçin Yapılacak Yabancı Dil Muafiyet Sınavları

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 15 Ekim 2020

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında üniversitemize Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerin zorunlu olarak okutulan Yabancı Dil Dersi (5-ı) Muafiyet Sınavı 21.10.2020 tarihinde saat 10.00'da kendi okullarında yüz yüze ve aşağıdaki kurallar çerçevesinde yapıllacaktır.

1-)Sınavlara 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına Ek Kontenjan ile gelen öğrenciler girecektir.

2-)Sınava girecek öğrencilerin okullarına dilekçe ile başvurmaları ya da öğrencilerin dilekçeleri ile sınava gelmeleri kabul edilecektir.

3-)Sınav evrakı sınava girecek öğrenci sayısı kadar okul yönetimince çoğaltılacaktır.

4-)Sınav evrakı 2 veya 3 gün öncesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'nden ilgili okullar tarafından imza karşılığı alınacak ve sınav sonrasında tekrar imza karşılığı teslim edilecektir.

5-)Sınavda görevli olacak öğretim elamanları her okulun yine kendi yönetimi belirleyecektir.