Fakültemiz Mezunu Fatma Gül Cebeci’den KPSS’de Türkiye Derecesi

Yazar: tayfun.sener | Tarih: 20 Şubat 2019

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği mezunu Fatma Gül Cebeci; 2018 Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) eğitim alanında Türkiye dördüncülüğü ile zirveye ortak oldu.

Disiplini ve çalışkanlığıyla Türkiye dördüncülüğüne uzanan ve Fakültemizi onurlandıran genç öğretmen adayı Fatma Gül Cebeci, başarısını mezun olduğu Eğitim Fakültesinde Dekan Vekili Prof. Dr. Seher Balcı Çelik’le paylaştı. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, başarısıyla göz dolduran Fatma Gül Cebeci’ye, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kesten ile Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıfat Günday da eşlik etti.

Fatma Gül Cebeci’nin, geleceğin öğretmeni olarak yetiştireceği iyi ve nitelikli bireylerle ülkemize layıkıyla hizmet edeceğine işaret eden Dekan Vekili Balcı, bundan sonraki hayatında Cebeyi’ye başarı ve huzur dolu yıllar diledi.

KPSS’de Fakültemizin ve Üniversitemizin adını zirveye ortak eden Fatma Gül Cebeci de mesleki ve pedagojik anlamda yeterliliğe ulaşmasında bilgi ve emekleriyle yanlarında olan Eğitim Fakültesi akademisyenlerine şükranlarını sunarken, OMÜ’lü olmanın kıvancını ve sorumluluğunu her zaman hissedeceklerini sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda Dekan Vekili Prof. Dr. Balcı, derecesiyle Fakültemizi gururlandıran Fatma Gül Cebeci’ye, Üniversitede adını yaşatacak fidanın sertifikasını takdim ederken, sunduğu hediyelerle de genç öğretmen adayını taltif etti.