Kariyer Danışmanlığı Programı

Yazar: egitim.fakültesi | Tarih: 22 Kasım 2019

Samsun Maarif Hareketi kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Valiliği, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Samsun Büyük Şehir Belediyesi, Atakum Belediyesi işbirliği ile Uğur okullarının ev sahiliğinde "Kariyer Danışmanlığı Programı" gerçekleştirilmiştir.

Programda konuşmacı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride BACANLI ve Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek yer almıştır.

Programda Prof. Dr. Feride BACANLI tarafından "Kariyerimi Planlıyorum", Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK tarafından "Kariyer Yolculuğunda Rehber Öğretmenlerin Rolleri" ve Nil Çiçek tarafından ise "Sürdürülebilir Başarı" başlıklı konular ele alınmıştır.

Programa Samsun ili ve ilçelerindeki liselerde görev yapan rehber öğretmenler katılmıştır.