Müzikli Drama ve Halk Oyunları Gösterisi

Yazar: tayfun.sener | Tarih: 7 Mayıs 2019

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından müzikli drama ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Eğitim Fakültesi B Blok giriş katında düzenlenen etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper KESTEN, bölüm öğretim elemanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Ömer KANCA rehberliğinde Okul Öncesi 3. sınıf öğrencileri; okul şarkılarından oluşan drama gösterisi, horon, zeybek, halaydan oluşan potpuri ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Etkinlik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK ve akademisyenlerin, öğrencilerle birlikte horona eşlik etmeleriyle sona erdi.