Oryantasyon Programı Yapıldı

Yazar: tayfun.sener | Tarih: 26 Eylül 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı yeni kazanan öğrencilerimiz için Oryantasyon Programı, 25 Eylül 2019 tarihinde saat 12.00’da B Blok Konferans Salonu’nda (BD-304) yapılmıştır.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesine bu yıl kaydını yaptıran öğrencilere yönelik ‘Oryantasyon Programı’ düzenlenmiştir. Eğitim Fakültesi B Blok Konferans salonunda gerçekleştirilen programda, öğrenime yeni başlayan öğrencilerin OMÜ’nün akademik, sosyal ve kültürel yaşamına uyum sağlamalarının kolaylaştırılması amacıyla öğrencilere bilgi verilmiştir. Programda öğrenciler ders kayıtları, kütüphane, Mevlana, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları ile akademik takvim gibi konularda bilgilendirilmişlerdir.

Bunun yanısıra Omü TEKNOPARK'ın işleyiş tanıtımı yapılmıştır. OMÜ öğrenci konseyi de hem konseyin tanıtımı hem de öğrenci temsilci seçimleri hakkında video gösterisi ile tanıtım yapmışlardır.

Ayrıca öğrencilerin ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için bilgilendirmeler, kurulan yardım masası aracılığıyla gerçekleştirilmiştir.