PEDAGOJİK FORMASYON GÜNCEL DUYURU

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 8 Nisan 2020

Pedagojik Formasyon Öğrencilerinin Dikkatine Bilindiği üzere Korona (Covit-19) salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında pedagojik formasyon eğitimine ara verilmişti. Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın üniversitemize iletmiş olduğu öğretmenlik uygulaması dersi ile ilgili kararda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların yüz yüze eğitime ara vermesine kadar geçen sürede gerçekleştirilen öğretmenlik uygulamasına ek olarak uzaktan eğitim ile gerçekleştirilecek uygulamalar ile bu dersin gerekliliklerinin tamamlanabileceği ifade edilmiştir.

Bu duruma istinaden hem öğretmenlik uygulaması hem de diğer derslerin uzaktan eğitim ile verilmesine yönelik çalışmalar ivedilikle başlatılmıştır.

Öğretmenlik uygulaması dersinin uzaktan eğitim ile ne şekilde verileceği ve diğer derslerin uzaktan eğitim ile verilip verilmeyeceği, verilecek ise ne şekilde gerçekleştirileceği ile ilgili bilgilendirme fakültemiz web sayfasında en kısa sürede duyulacaktır.

Bu nedenle öğrencilerimizin Fakültemiz sayfasında yer alan duyuruları takip etmesi önem arz etmektedir.