PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ TEK DERS SINAVI

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 9 Haziran 2020

TEK DERS SINAVI İLE İLGİLİ DUYURU

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı olan ve önceki dönemlerden tek derse kalan öğrencilerimizin (Öğretmenlik Uygulaması dersinden kalanlar hariç) tek ders sınavları 10 Haziran 2020 (Çarşamba) günü saat 14:00’de yapılacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Güz Dönemi derslerinden tek derse kalan öğrenciler 10 Haziran Çarşamba sat 14.00’da https://sinav.omu.edu.tr/ adresine girerek ilgili tek ders sınavına katılacaklardır. Giriş için aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir;

• T.C. Kimlik No: Bu alana T.C. Kimlik Numaranızı yazmanız gerekmektedir

• Parola: T.C. Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve adınızın ilk 3 büyük harfinin birleşiminden oluşan parolanızdır.

• Örneğin: T.C. Kimlik Numaranız 14894378219 adınız da Hasan olsun; bu durumda sisteme girebilmek için şifreniz 148943HAS olacaktır.

• Sisteme giriş yaptıktan sonra Online Sınavlarım linki altında sınava giriş yapılacaktır.

• Sınav saat 14.00’da aktif olacaktır.

• Bu sistem üzerinde aşağıda yer alan derslerin sınavları yapılacaktır:

o Eğitim Bilimine Giriş

o Eğitim Psikolojisi

o Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

o Öğretim İlke ve Yöntemleri

o Sınıf Yönetimi

o Seçmeli II (Rehberlik)

o Seçmeli I (Eğitimde Program Geliştirme),

“Özel Öğretim Yöntemleri” ile “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” derslerinin tek ders sınavları Google Classroom üzerinde dersi veren öğretim elemanı tarafından gerçekleştirilecektir. Sınav saatinden en az 15 dakika önce dersin sayfasına giriş yapılması gerekmektedir.