TÜBİTAK 4000’li programlar için çevrim içi bilgilendirme

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 18 Aralık 2020

TÜBİTAK 4000’li programlar için çevrim içi bilgilendirme etkinliği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TÜBİTAK 4000’li programlar için çevrim içi bilgilendirme etkinliği gerçekleştirdi.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı, 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı ve 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı hakkında bilgi verilen etkinliğe akademisyen ve öğretmenler katılım sağladı. Fakültemiz öğretim elemanları TÜBİTAK 4000’li projeleri için yapılan etkinliğe yoğun katılım göstermişlerdir. TÜBİTAK Uzmanı Duran Meşe, 4000'lü programların başvuru ayrıntıları, başvuru ekranı ve proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetmiştir. OMÜ-TTO Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Kürşat Tunçer’in moderatörlüğünde yapılan bilgilendirme etkinliği başarılı şekilde zoom üzerinden yoğun katılım ile gerçekletirilmiştir.