Üniversitemizde 23 Nisan Coşkusu

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 29 Nisan 2024

OMU Vakfı Kolejinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İki yıl önce olduğu gibi bu yıl da Eğitim Fakültesinin desteği ile OMU Yaşam Merkezi önündeki tören alanında gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, OMU Vakfı Başkanı ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, Eğitim Fakültesi Dekanı ve OMU Vakfı Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Nalan Kızıltan ve Doç. Dr. Şener Şentürk, vakıf yönetim Kurulu üyesi Süheyla Süer, akademisyenlerimiz, kolejin idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileri ile Vezirköprü ilçesinin farklı okullarından gelen 80 öğrenci katıldı.
Şenlik havasında geçen kutlamalarda, vakıf öğrencileri gösterilerini sergilediler. Eğitim Fakültesi ve farklı birimlerden programa katkı veren öğrenci grupları ve toplulukları, öğrenci kardeşlerine yönelik oyun ve yarışmalar, deney atölyesi, yüz/taş boyama, kil atölyesi, konser, halk oyunları etkinliklerini gerçekleştirdiler. Prof. Dr. Hamza Çalışıcı yapmış olduğu konuşmada; etkinliğe destek veren OMU Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarına, toplam 150 kişiden oluşan OMU Sınıf Öğretmenliği Topluluğu, OMU Özel Eğitim Topluluğu, OMU Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluluğu, OMU Sosyal Bilgiler Eğitimi Topluluğu, OMU Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu, OMU Fayda Topluluğu, OMU Matematik Öğretmenliği Topluluğu, OMU Müzik Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerine teşekkür etti. Etkinlik müzik öğretmenliği öğrencilerinin konserleri ile son buldu.