Eğitim Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlimiz Zeynep Öznur YAZAN’a Türk PDR Derneği Tarafından Genç Araştırmacı Ödülü Verildi.

الكاتب: mehmetyazici | تاريخ: ٢٨ مايو ٢٠٢٤

Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Zeynep Öznur Yazan, 2024 yılında 16-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen 25. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi’nde Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği tarafından Genç Araştırmacı Ödülü'ne layık görüldü.
Arş. Gör. Zeynep Öznur Yazan’nın, uluslararası ve ulusal indekslerde yayımlanan makaleleri ve bildirileri bulunmaktadır. Ayrıca, yürütücülüğünü kendisinin yaptığı, danışmanlığını ise Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze-Kavas'ın üstlendiği doktora tez çalışmasını konu alan projesi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 1002-A Programı kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür. Araş. Gör. Yazan, aynı zamanda birden fazla 2209-A TÜBİTAK Lisans öğrencileri projelerinde danışmanlık yapmakta ve OMÜ BAP tarafından desteklenen birçok bilimsel projede araştırmacı olarak görev almaktadır.