Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İsmail GELEN ve Doç. Dr. Esat ŞANLI hocalarımız tarafından "21.Yüzyıl Becerileri,Teknoloji ve Ben" konulu Panel düzenlendi.

الكاتب: mehmetyazici | تاريخ: ٢٧ مايو ٢٠٢٤

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İsmail GELEN ve Doç. Dr. Esat ŞANLI tarafından Ordu Üniversitesi İkizce Meslek Yüksekokulunda "21.Yüzyıl Becerileri,Teknoloji ve Ben" konulu Panel düzenlendi.
Panele İkizce Kaymakamı Sn. Muhammed Fazıl TÜZEL, İkizce Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emel ŞAHİN, İkizce Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları, İkizce Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜNEŞ, Moderatör Feyzanur MEHEL, İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İkizce Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Öğretmenler katılım sağlamıştır.