Pedagojik Formasyon Eğitimi Yaz Okulu Tek Ders Sınavları

الكاتب: ayhan.sertkaya | تاريخ: ٢٦ أغسطس ٢٠٢٠

Yaz Okulu Tek Ders Sınavları ile İlgili Duyuru

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı olan ve önceki dönemlerden tek dersi kalan öğrencilerimizin (Öğretmenlik Uygulaması dersinden kalanlar hariç) tek ders sınavları 2 Eylül 2020 (Çarşamba) günü saat 14:00’de yapılacaktır.

Bu durumdaki öğrencilerimizin ekteki işlemleri yapmaları gerekmektedir:

  1. Başvuru formu (https://kalem.omu.edu.tr/ adresinden PP.1.2.FR.0078-Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) indirilerek doldurulur.
  2. Belge renkli bir kalemle (siyah hariç) imzalanarak jpg, png, pdf vb. uzantılı olarak renkli şekilde taranır ve kaydedilir.
  3. İkinci basamakta taranan dosya pedagojikformasyon@omu.edu.tr adresine ek olarak yüklenerek e-posta (e-mail) olarak gönderilir.
  4. Ayrıca gönderilen maillerinin ekine https://ubs.omu.edu.tr adresinden indirilen transkriptler de eklenmelidir. Transkriptte yaz okuluda alınmış olan dersler görünmese de e-posta (e-mail) ekine eklenmelidir.
  5. E-postanın konu kısmına “Ad-Soyad_Tek Ders Başvurusu”, e-posta içeriğine ise “TC Kimlik No ve Bölüm” yazılarak gönderilir. Bu mail başvuru işlemi için yeterlidir.
  6. Başvurular için son e-posta gönderme tarihi 31.08.2020 (Pazartesi) günü saat 23:59'dur.
  7. Sınava gireceklerin listesi ve sınavların yapacak öğretim elemanlarına ilişkin bilgiler başvurular tamamlandıktan sonra fakülte web sayfasından duyurulacaktır.

OMÜ Eğitim Fakültesi

Pedagojik Formasyon Birimi