SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ TOPLULUĞUNDAN ESKİŞEHİR GEZİSİ

الكاتب: mehmetyazici | تاريخ: ٥ يونيو ٢٠٢٤

Sosyal Bilgiler Eğitimi topluluğu 28 Mayıs 2024 tarihinde Eskişehir gezisi düzenledi. Sosyal Bilgiler Eğitimi Topluluğu akademik danışmanı Arş. Gör. Yıldıray Karadağ ve topluluk başkanı Efsanur Öngüç'ün hazırlık çalışmalarını yaptığı etkinliğe Dr. Öğr üyesi Yakup Yılmaz , Arş. Gör. Orhan Ünal ve 44 öğrencimiz katılım sağladı. Eskişehir turunda kahvaltının ardından Kurşunlu Külliyesi, Tarihi Odunpazarı Evleri, Cumhuriyet Tarihi Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Balmumu Heykeller Müzesi, Porsuk Çayı, Devrim Arabaları Müzesi, Odunpazarı Modern Müze, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Sazova Parkı ( Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi, Eti Su Altı Dünyası ve Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi) gezildi. Ziyaret edilen yerlerde tarihi ve coğrafi bilgileri öğrencilerimize hocalarımız ve görevli rehber aktardı. Öğrencilerimiz final sınavları öncesi birlikte güzel vakit geçirerek doyasıya eğlendi.