TÜBİTAK Destekli Fen Bilgisinde Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı

الكاتب: ismail.cetin | تاريخ: ١٤ سبتمبر ٢٠٢٢

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Ergun yürütücülüğünde 5 – 8 Eylül 2022 tarihlerinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerine Yönelik Eğitim Alanında TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Proje Hazırlama –II Eğitimi” tamamlandı.

Eğitimler, uygulamalı ve on-line olarak verildi

TÜBİTAK-BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen eğitime, ülkemizin farklı eğitim fakültelerinde öğrenim gören 24 öğretmen adayı katıldı. 7 farklı üniversiteden fen bilgisi alan eğitimi uzman akademisyenlerince hem teorik hem uygulamalı çevrim içi (on-line) gerçekleştirilen eğitimde tüm proje bileşenleri anlatıldı.

Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de hazırladıkları projelerle TÜBİTAK-2209 Programı’na başvuracaklarını belirtilen katılımcıların sertifika töreni ile eğitim sona erdi.