Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencilerininden Materyal Tasarım Sergisi

الكاتب: mehmetyazici | تاريخ: ١٤ يونيو ٢٠٢٤

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi İrem Bayraktar danışmanlığındaki “Türkçe Öğretiminde Materyal Tasarımı” dersi kapsamında hazırlamış oldukları materyallerden oluşan dönem sonu sergisi gerçekleştirilmiştir. Ortaokul öğrencilerinin Türkçe dersinde okuma, dinleme, konuşma ve yazma becerilerini geliştirecek, öğretim çıktılarının tekrarını yaparak Türkçe dersi konularını pekiştirebilecek materyaller sergilenmiştir. 10.06.2024 tarihinde A Blok Sergi Salonunda gerçekleştirilen serginin açılışına fakültemiz yönetimi ve öğretim üyelerimiz de katılım göstermiştir.