YDS ACADEMY’DEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

الكاتب: | تاريخ: ٢١ سبتمبر ٢٠٢٣

YDS Academy Samsun Şubesi kurum müdürleri Berk Atmaca ve Ömer Özev Dekanlığımızı ziyaret ettiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Dekan Yrd. Prof. Dr. Süleyman Yaman, İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nalan Kızıltan ve Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Yakan’ın katılım gösterdiği toplantıda Atmaca ve Özev, Samsun’da şubesi yeni açılan YDS Academy’nin çalışma alanları hakkında bilgi verdiler. Yapılan toplantıda, tüm öğrencilerimizin ve özel olarak İngilizce Öğretmenliği programında öğrenim gören öğrencilerin eğitimine katkı sağlamaya yönelik neler yapılabileceği hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kurum müdürü Berk Atmaca öğrencilerimizin dil eğitimi konusunda materyal desteği verebileceklerini, bir uygulama alanı olarak kapılarının öğrencilerimize açık olduğunu ifade etti. Ülkemizde dil eğitiminin önemi, mezuniyet sonrası iş hayatının öğrencilerden beklentileri ve bunun için neler yapılması gerektiği hususlarında bir dış paydaş olarak YDS Academy’nin öğrencilerimize seminerler vermesi kararlaştırıldı.

Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonlandırıldı.