2020 Tayvan Bursu

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 12 Şubat 2021

Tayvan – Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ile birlikte başarılı Türk öğrencilerin Tayvan’da lisans, yüksek lisans veya doktora eğitim görmesini teşvik etmek için Tayvan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aşağıdaki şartlarla burs verecektir.

Detaylı bilgileri için lütfen Taiwan Scholarship and Huayu Enrichment Scholarship Program sitesine girin ve aşağıda burs ile ilgili bütün dokümanları dikkatlice okuyunuz.

Son başvuru tarihi 30 Nisan 2020'dur.

Korona virüsünden korunma tedbirleri kapsamında, başvuru yapmak isteyen adayların belgelerini KARGO YOLUYLA göndermeleri önemle rica olunur.

2020-Tayvan Bursu Guideline─Türkçe

2020-Tayvan Bursu Guideline─中文

BURSLARA YÖNELİK SIKÇA SORULAN SORULAR

EK 1─ 2020 Tayvan Bursu Başvuru Formu için tıklayınız.

EK 2─Tayvan Bursu Sözleşmesi

EK 3─臺灣獎學金作業要點中文

EK 4─Taiwan Scholarship Program Directions

EK 5─2020 Akademik Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Tayvan Bursunu Kazananlara yönelik Üniversiteler Tarafından Sağlanan Öğrenim Ücretleri ve Muhtelif Gider İndirimleri