Spor Şenliği’nde Dereceye Giren Takımlar, Kupalarını Kaldırdı

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 10 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) bu yıl düzenlenen “36. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenlikleri”nde dereceye giren takımlar, ödül töreniyle kupa ve madalyalarına kavuştu.

Gerek öğrencilerin gerekse çalışanların beden ve ruh sağlığını korumak ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine fırsat tanımak amacıyla her yıl Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenli olarak organize edilen “36. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenlikleri” kapsamındaki karşılaşmalar 9 Mayıs – 6 Haziran 2022 tarihleri arasında oynandı.

Futbol, basketbol ve voleybol olmak üzere 3 branşta düzenlenen spor müsabakalarında; futbolda 14 personel, 14 öğrenci ve 14 uluslararası öğrenciden oluşan 42 takım, basketbolda 10 öğrenci takımı, voleybolda 7 öğrenci takımı olmak üzere toplam 59 takım mücadele etti.

Şenliklerde Fakültemiz kadın öğrenci voleybol takım üçüncü ve Fakültemiz erkek öğrenci voleybol takımı ikinci olarak derece aldı. Kupa töreninin ardından, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı dereceye giren takım oyuncularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.