Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesi Temsilcilerinin Fakültemize Ziyareti

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 13 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Almatı'da bulunan Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesi arasında imzalanan ikili iş birliği protokolü kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL'ın davetiyle üniversitemizi ziyaret eden Kazak Kızlar Pedagoji Üniversitesi Araştırma ve Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Zakir Jumakulov, Fen Bilimleri ve Lisansüstü Eğitimi Bölüm Başkanı Mordil Abdraimova, Bilim ve Lisansüstü Eğitimi Bölümü Baş Uzmanı Aliya Chancharova Eğitim Fakültemize gelerek Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI'ya makamında ziyarette bulunmuşlardır.

Sıcak ve Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete, Kazak Kızlar Pedagoji Üniversitesinde görevlendirilen Üniversitemiz Öğretim Üyesi Safa ÇELEBİ ve Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İsmail GELEN de eşlik etti. Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, misafirlerimize fakültemizle ilgili tanıtıcı bilgiler verdi ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.