2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 28 Ekim 2022

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 27.10.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Akademik Kurul Toplantısına, Dekanlık yönetimi ve Fakültemiz Öğretim Elemanları katılım göstermişlerdir. Toplantıda, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, müfredat güncellemeleri, Eğitim Fakültesi mezunlarıyla yapılacak programlar, kurum aidiyeti için öğrenci topluluklarının önemi ve Fakültemizin diğer kurum ve kuruluşlarla yapmış olduğu ve yapılması planlanan protokollerle ilgili bilgilendirmeler yapmasının ardından, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Murat Vural tarafından, Fakültemiz Öğretim Üyelerinin geçtiğimiz dönemde yapmış oldukları yayınlar ve projeler, kadro ünvanı değişen öğretim üyeleri, Fakültemiz öğrenci sayıları ve Fakültemizde gerçekleştirilen yenilikler ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitim Fakültesi ailesine dahil olan yeni Öğretim Elemanları da toplantıda tanıtılmıştır. Toplantıda Üniversitemizin ve Fakültemizin akreditasyonu kapsamında öğretim üyelerinden beklentileri ve öğretim üyelerinin önerileri de konuşulmuştur.