2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Yazar: egitimfakultesi | Tarih: 1 Kasım 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 25.10.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Akademik Kurul Toplantısına, Dekanlık yönetimi ve Fakültemiz Öğretim Elemanları katılım göstermişlerdir. Toplantıda, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI tarafından, Fakültemiz Öğretim Üyelerinin geçtiğimiz dönemde yapmış oldukları yayınlar ve projeler, kadro ünvanı değişen öğretim üyeleri, Fakültemiz öğrenci sayıları ve Fakültemizde gerçekleştirilen yenilikler ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitim Fakültesi Ailesine dahil olan yeni öğretim elemanları da toplantıda tanıtılmıştır. Toplantıda Üniversitemizin, Kalite ve Akreditasyon Süreci kapsamında öğretim üyelerinden beklentileri ve öğretim üyelerinin önerileri de konuşulmuştur.