23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı OMÜ Vakfı Koleji ve Eğitim Fakültesi İşbirliği

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 31 Mart 2022

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü ve VEKAD (Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği) Başkanı Erkan Ulaşır, Mahmatlı İlkokulu Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni İbrahim Gümüş, Bakla İlkokulu Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Arzu Özdemir Azar fakültemizi ziyaret etti. Dekanımız Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şener Şentürk, Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi öğretmenliği topluluklarında görevli Gülsu Bağçe ve Dijle Karamercan isimli öğrenci temsilcilerimizin hazır bulunduğu ziyarette, dezavantajlı bölgede eğitim gören ilkokul öğrencilerinin, sosyal ve kültürel etkileşimleri için 23 Nisan 2022 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında OMÜ Vakfı Koleji ve Fakülte öğrencilerimizin ortaklaşa düzenleyeceği şenliğe katılımlarının sağlanmasına karar verildi. Aynı zamanda Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği topluluklarında görevli öğrenci temsilcileriyle görüşülerek bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve Türkiye'nin en büyük çocuk şenliği özelliği taşıyan Vezir Suyu Çocuk Şenliğine katılım ve destek planlaması yapıldı.