5/ı Yabancı Dil Muafiyet Sınavı

Yazar: | Tarih: 1 Ekim 2021

Rektörlüğümüze bağlı Yabancı Diller Bölümü tarafından koordine edilen **5/ı Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da tüm akademik birimlerde yapılacaktır.

Sınavlar, öğrencinin kayıtlı olduğu okullar tarafından yürütülecek ve her öğrenci sınava kendi okulunda girecektir. Öğrencilerimiz sınava girmek istediklerine dair dilekçe ile şahsen (Eğitim Fakültesi Evrak Kayıt Ofisine) veya elektronik olarak (egitimfakultesi@omu.edu.tr adresinden ) 5 Ekim Salı günü saat 16:00’a kadar başvuru yapabilecek olup, sonrasında yapılan başvurular işleme alınmayacaktır. Sınava sadece yeni kayıtlı öğrenciler ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemiz de okumaya hak kazanmış ve o yılı Türkçe hazırlık okuyarak geçirmiş YÖS sınavı ile yerleştirilen yabancı uyruklu öğrenciler girebilecektir. Ara sınıflarda okuyan öğrenciler muafiyet sınavına başvuru yapamaz ve sınava giremez.

Dilekçe Örneği.docx