Akademik Aşama Kaydeden Öğretim Üyelerinin Biniş Takdim Töreni

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 18 Mart 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle binişlerini (cübbe) giydi. Tören programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başlarken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal tebrik konuşmasıyla akademik hayatlarına yeni unvanları ışığında devam edecek olan öğretim üyelerine hitap etti. Programa, Rektör Ünal’ın konuşmasının ardından OMÜ Devlet Konservatuvarı ve Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği dinleti ile devam edildi. Dinletinin ardından biniş takdim törenine geçilirken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve fakülte dekanları, akademik aşama kaydeden öğretim üyelerine binişlerini giydirerek kendilerini tebrik etti.
Bizde Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak akademik aşama kaydeden tüm öğretim üyelerimizi tebrik eder, yeni ünvanlarında başarılarının devamını dileriz.