Akpınar Fen Lisesi ile Fakültemiz Arasında İşbirliği Protokolü

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 28 Aralık 2022

Akpınar Fen Lisesi ile Fakültemiz Arasında İşbirliği Protokolü

Akpınar Fen Lisesi Müdürlüğü ile Eğitim Fakültesi Dekanlığı arasında “Akademik, Sosyal ve Kültürel İşbirliği Protokolü” imzalandı. Eğitim Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleştirilen imza törenine, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan SANCI, Akpınar Fen Lisesi Müdürü ilhan OZAN ve fen lisesine dönüştürülmeden önceki adı ile Akpınar Öğretmen Lisesi’nden mezun olan fakültemiz öğretim üyeleri OMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emrah EKMEKÇİ ve Doç. Dr. İsmail GELEN katıldı.

Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan SANCI, imzalanan işbirliği protokolü ile öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ve bunun için her türlü desteğe açık olduklarını ifade etmişlerdir. Akpınar Fen Lisesi Müdürü İlhan OZAN ise protokol kapsamında öğrencileri ile üniversiteyi buluşturmayı ve bu doğrultuda gerek üniversite içinde gerekse lise bünyesinde ortak etkinlikler yapmayı planladıklarını ifade etmişlerdir. Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI ise fakülte olarak yapılacak etkinliklere destek vereceklerini, hatta lisenin eski mezunu olarak lise öğrencilerine “doğada matematik” temalı yapacağı konuşma ile ilk etkinliğe katkı sağlamaktan mutlu olacağını ifade etmiştir.

Toplantı sonunda hazırlanan işbirliği protokolü, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI ve Akpınar Fen Lisesi Müdürü İlhan OZAN arasında imzalandı.