Arş. Gör. Furkan Kirazcı'ya TÜBİTAK desteği

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 22 Şubat 2022

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın proje önerisi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK) desteklenmeye değer görüldü

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın doktora tezinin ilk aşaması için hazırladığı ve TÜBİTAK 1002- Hızlı Destek Programı kapsamında sunduğu proje önerisi, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın yürütücü olduğu  “İşe Kilitlenme: Bir Karma Desen Araştırması”  başlıklı söz konusu çalışmanın danışmanlığını ise Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas yapıyor.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, TÜBİTAK tarafından desteklenecek projeden ötürü proje ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.