Dekanlık ile Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Hocalarımız Öğle Yemeğinde Buluştu.

Yazar: egitimfakultesi | Tarih: 31 Ekim 2023

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinin bölümde düzenlemiş oldukları öğle yemeği etkinliğine Dekanımız Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Murat Vural ve Fakülte Sekreteri Tevfik Yılmaz Demir katıldı. Çok samimi bir ortamda geçen toplantıda, bölümdeki akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Öğretim üyelerimiz çalışmalarla ilgili taleplerini bildirdiler.

Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan Dekanımız, etkinliğin diğer bölümler için de örnek teşkil edebilecek bir buluşma olduğunu söyleyerek, davetleri ve misafirperverlikleri için başta Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Aytekin olmak üzere etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.