Doç. Dr. Sena Sengir Aydın Tarafından Düzenlenen Karma Resim Sergisi

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 19 Temmuz 2022

Eğitimde verimliliği artırma programı (EYAP) kapsamında gelenekselleşen “Eserlerimiz” projesinin Ondokuz Mayıs Üniversitesi İş birliğiyle Doç. Dr. Sena Sengir Aydın tarafından düzenlenen Karma Resim Sergisi 7 Temmuz 2022 de Atakum Kaymakamlığı fuaye alanında açıldı.
Açılışa; Samsun Valisi Sayın Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Atakum Kaymakamı Sayın Kemal Yıldız, OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Atakum Belediyesi Başkan Vekili Sayın Hulusi Işıtan, Atakum Belediyesi Başkan Yard. Sayın Şeref Aydın, Atakum Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet İrfan Yetik, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Atakum Kaymakamlığı Daire Amirleri, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, öğretim üyeleri, sanatseverler ve öğrenciler katıldı.
Sergiyi düzenleyen Doç Dr. Sena Sengir Aydın, serginin kendi atölye öğrencilerinin 31 adet farklı tekniklerde yapılmış eserlerinden oluştuğunu belirtti. Büyük beğeni toplayan sergi 21 Temmuz 2022 tarihine kadar gezilebilir.