EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN ATAKUM GENÇLİK MERKEZİ’NDE TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 25 Ekim 2022

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrenci Topluluğu ile Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği Samsun şubesi işbirliğinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılının 22.10.2022 ‘de Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programı birinci sınıf öğrencileri için Atakum Gençlik Merkezi’nde tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.
Gerçekleştirilen etkinliğe Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice KUMCAĞIZ, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Esat ŞANLI, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Seher BALCI ÇELİK, Doç. Dr. Nursel TOPKAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice EPLİ, Eğitim Programları ve Öğretimi Anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Şener ŞENTÜRK, PDOK Samsun il temsilcisi Mustafa Oran ve derneğin yönetim kurulu üyesi Hilal Uçar Şahin katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte çeşitli tanışma oyunları oynanarak öğrencilerin kaynaşmaları sağlandı. Tanışma etkinliğinde öğretim üyeleri ile öğrencilerin daha yakından etkileşimde bulunduğu gözlendi. Etkinlik alanında öğretim üyeleri ile öğrencilerin memnun ayrıldığı izlendi.